Fitline

 

Reilut viisi vuotta olen käyttänyt joka päivä FitLine tuotteita optimoidakseni ravitsemustani. Aloitin tuotteiden käytön, koska kaipasin lisää energiaa, parempaa palautumista ja vastustuskykyä. Ensimmäiset muutokset olossani huomasin jo muutaman viikon jälkeen, mutta kun kuukausia oli kulunut jo useampi, olin täysin vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta ja laadusta. FitLine tuotteet veivät sydämeni ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Rakastan omaan hyvinvointiin panostamista ja siksi terveellinen ruokailu on minulle erittäin tärkeää. Syön paljon, usein ja pääsääntöisesti laadukkaasti. Panostan luomu ruokaan, välillä innostun tekemään vihersmoothieita ja kokeilemaan uusia raaka-aineita. Arjen kiire asettaa kuitenkin haasteita ja joskus on aikoja, kun syön huomattavasti vähemmän kasviksia, en "ehdi" tekemään smoothieita tai lautaselta löytyy vain kanaa ja riisiä, eikä kasviksia tai salaattia. Tämän takia ajattelen laadukkaiden ravintolisien olevan tärkeä osa kokonaisuutta, ja siksi valitsen FitLine tuotteet. Näin takaan, että saan joka ikinen päivä tarvittavat ravintoaineet.

FitLine optimaalisetti on ollut osa päivä rutiinejani alusta asti. Aamuni aloitan basicin ja activizen yhdistelmällä. Tällä pidän huolen suolistostani, vastustuskyvystä ja saan energiaa päivään. Tuotteen kuidut, maitohappobakteerit ja entsyymit hellivät suolistoa, ja vitamiinit ovat tärkeitä muun muassa hermostolle, aivoille ja sydämelle. Edelleen aamujuoman juominen tuo aina hymyn huulille ja antaa minulle sen pienen hetken itseni kanssa herätä uuteen päivään. Illalla puolestaan nautin restorate juoman, joka sisältää mineraaleja ja hivenaineita sekä D3 vitamiinia. Tämä tuote huolehtii happo-emäs tasapainosta, antaa luustolle tärkeitä ravintoaineita, hoitaa ihoa ja hiuksiani, sekä auttaa palautumaan päivän rasitteista. Näiden FitLine tuotteiden lisäksi kodistamme löytyy muitakin FitLine tuotteita, kuten esimerkisi omega3 valmiste, probioottinen jugurtti sekä amino kapselit.

FitLine tuotteet ja yritys niiden takana muuttivat elämääni enemmän, kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Olen luonut ympärilleni upean tiimin, jonka kanssa yhdessä toteutamme omia unelmiamme. Olen saanut tutustua huikeisiin ihmisiin, saanut upeita ystäviä, päässyt unohtumattomille ulkomaanmatkoille sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ihmisenä mielettömän paljon. En usko, että näitäkään nettisivuja olisi ilman matkaani FitLinen kanssa. Jos sinua kiinnostaa myös toteuttaa omia unelmia, parantaa taloudellista tilannetta ja olet hyvinvoinnista kiinnostunut, niin laita rohkeasti viestiä, jutellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta!

Alle olevasta linkistä pääset shoppailemaan verkkokauppaan, ja voit samalla tutustua koko FitLine ja BeautyLine valikoimaan.