Minä

Olen 27-vuotias yrittäjä, bloggaaja ja sijoittaja, kenen unelmana on voimaannuttaa naisia voimaan fyysisesti ja taloudellisesti paremmin. Unelmoin kakkoskodista Italiassa, taloudellisesta vapaudesta ja kiinteistö imperiumista. Haluan elää vapaasti, toteuttaen intohimojani sekä vaikuttaa mahdollisimman monen ihmisen elämään positiivisesti.

Olen lukion suorittanut, mutta ammattikorkeakoulu jäi kesken, kun tein päätöksen ryhtyä luomaan uraa verkostomarkkinoinnin parissa. Tämä on päätös, jota en ole katunut päivääkään. Verkostomarkkinoinnin lisäksi olen tehnyt töitä kaupanalalla jo 11 vuotta, ja kaksi vuotta sitten aloitin sijoittamisen opiskelun.

2016 toukokuussa päädyin talousvalmennukseen, mikä muutti elämäni. Lähdi päättäväisesti muuttamaan omaa taoudellista tilannetta sekä ryhdyin asuntosijoittajaksi. Näiden kahden vuoden aikana ajatukseni siitä, että tahdon olla täyspäiväinen yrittäjä on vahvistunut. Verkostomarkkinoinnon rinnalla halusin aloittaa bloggaamisen vaurstumisesta, koska aiheena se kiehtoo minua.

Haluan blogissani tuoda esille oppimaani liittyen vaurastumiseen, sijoittamiseen ja myös henkiseen kasvuun. Tavoitteeni elämässä on auttaa ihmisiä uskomaan itseensä ja unelmiinsa, rakentamaan vauraampaa elämää ja ottamaan oma talous hallintaan. Uskon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon kuuluu tärkeänä osana fyysinen ja henkinen hyvinvointi, unohtamatta taloudellista hyvinvointia.

Tervetuloa siis mukaan matkalleni kohti taloudellista vapautta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!

- Johanna

Seuraa Instagramissa