Massimuijat

Massimuijat on yhteisö naisille, joita kiinnostaa vaurastuminen ja oman talouden hallinta ilman pihistelyä. Ryhmässä puhutaan avoimesti rahasta, sijoittamisesta ja unelmista.

Ryhmä sai alkunsa lokakuussa 2018 Norjan reissullamme. Olin aloittanut bloggaamaan rahasta ja sijoittamisesta aikaisemmin samana vuonna ja huomasin, että mikään olemassaoleva Facebook-ryhmä ei vastannut minun ajatuksiani vaurastumisesta. Niinpä päätin perustaa Massimuijat. Todellista asiaa, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa elämästä nauttien.

Mielestäni vaurautta ei ole jatkuva pihistely ja pennien laskeminen. Vaurautta on kyky nauttia elämästä ilman taloudellisia huolia. Haluan innostaa erityisesti nuoria kiinnostumaan oman talouden hallinnasta, sijoittamisesta ja sen lisäksi vielä unelmoimaan.

Mielestäni taloudellinen tilanne vaikuttaa paljon hyvinvointiin, joten siksi taloudellisten taitojen hallitseminen on mielestäni tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Massimuijat-ryhmässä saat rohkaisua lähteä tavoittelemaan vaurautta, konkreettisia neuvoja ja pääset osallistumaan inspiroiviin keskusteluihin loistavassa ilmapiirissä!

Rahasta puhuminen ei ole tylsää ja sijoittaminen ei ole vaikeaa. Haluan osoittaa, että yksinkertaisilla asioilla saa luotua turvaa tulevaisuudelle ja otettua haltuun oman talouden. Raha mahdollistaa unelmien toteuttamisen, mikä taas puolestaan tuo hyvää oloa ja sitä kautta onnellisuutta.

Massimuijat ryhmän voit löytää Facebookista (vain naisille) ja lisäksi Instagramista, jossa tili on julkinen ja kaikkien seurattavissa. Hyppää mukaan ryhmään, jossa opitaan oman talouden hallintaa, sijoittamista ja oikeanlaista asennetta elämää kohtaan. Elämä on tehty elämistä varten, ja jotta siitä voisi nauttia ilman taloudellisia huolia, niin opetellaan hoitamaan raha-asiat fiksusti.

 

Seuraa Instagramissa:


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.