Minä

Olen 27-vuotias yrittäjä, bloggaaja ja sijoittaja ja unelmanani on voimaannuttaa naisia voimaan fyysisesti ja taloudellisesti paremmin. Unelmoin kakkoskodista Italiassa, taloudellisesta vapaudesta ja kiinteistöimperiumista. Haluan elää vapaasti, toteuttaen intohimojani sekä vaikuttaa mahdollisimman monen ihmisen elämään positiivisesti. Unelmani jaan avomieheni ja kahden koiramme kanssa.

Olen jonkinasteinen työnarkomaani ja aloitinkin työurani jo 13-vuotiaana isän rakennusfirmassa siivoamalla työmaakoppeja ja maalaamalla aitoja. Siitä on sitten ponnistettu eteenpäin ja lukion jälkeen jatkoin opiskelua tradenomiksi. Opinnot jäi kesken kahden vuoden jälkeen, kun aloin luomaan uraa yrittäjänä verkostomarkkinoinnin parissa. Koulunpenkki ei ole enää houkutellut, vaan olen keskittynyt työntekoon. Koskaan en ole ollut töissä kuukausipalkkaisena, mikä kuvastaa hyvin yrittäjähenkistä luonnettani.

2016 toukokuussa alkoi uusi kappale elämässäni, kun päädyin talousvalmennukseen, joka muutti elämäni. Lähdin päättäväisesti muuttamaan omaa taloudellista tilannettani sekä ryhdyin asuntosijoittajaksi. Näiden kahden vuoden aikana ajatukseni täysipäiväisestä yrittäjyydestä ovat vahvistuneet. Verkostomarkkinoinnin ohella aloitin bloggaamaan rahasta ja sijoittamisesta, koska se aihe on aina kiinnostanut minua. Tämän lisäksi perustin Massimuijat-yhteisön, joka löytyy niin Facebookista kuin Instagramista.

Raha vaikuttaa meihin kaikkiin ja on välttämättömyys elämässämme, joten sitä on syytä osata käyttää fiksusti. Mielestäni rahasta ja sen tuomista mahdollisuuksista puhutaan liian vähän, joten haluan rikkoa tätä tabua. Raha mahdollistaa paljon ja auttaa meitä elämään vapaampaa elämää sekä toteuttamaan unelmiamme. Näitä positiivisia puolia rahasta haluan tuoda esille. Haluan, että mahdollisimman moni voisi elää taloudellisista huolista vapaana.

Tervetuloa siis mukaan matkalleni kohti taloudellista vapautta!

- Johanna

Seuraa Instagramissa